Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου το Ελληνικό Alice Cooper Fan Club, σας προσκαλεί στο πάρτυ που πραγματοποιούμε με το Ελληνικό Scorpions Fan Club το οποίο φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής.

Διαβάστε Περισσότερα...

Στις 13 Σεπτεμβρίου 1969 το Alice Cooper group συμμετέχει στο Toronto "Rock N' Roll Revival" φεστιβάλ με μεγάλα ονόματα όπως οι Doors, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry, Plastic Ono Band (John Lennon & Eric Clapton).

Διαβάστε Περισσότερα...

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, ο Alice Cooper εμφανίστηκε στην τελευταία βραδιά του φεστιβάλ "Summer Movies in the Park" στο Millenium Park του Σικάγο.

Διαβάστε Περισσότερα...


Θεωρώ μεγάλη τιμή για μένα, αυτή η συνέντευξη να είναι με έναν άνθρωπο, μέλος μιας θρυλικής μπάντας και που συνεχίζει να είναι ενεργός, παρόλο που τα φώτα γι αυτόν πλέον μισοφέγγουν.

Διαβάστε Περισσότερα...

Την επόμενη Τρίτη 05/09 πρόκειται να προβληθεί η ταινία "Wayne's World" στο Millennium Park του Σικάγο κλείνοντας έτσι το τρίμηνο φεστιβάλ.

Διαβάστε Περισσότερα...

Τεράστια εξαγρίωση του κόσμου συνέβη στο Toronto CNE στην περιοδεία 'Flush The Fashion' στις 19 Αυγούστου 1980.

Διαβάστε Περισσότερα...

Η πρόσφατη ένταξη του Donovan στο Hall of Fame των συνθετών τον έβαλε σε διάθεση μετά την τελετή, όπου σταμάτησε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης μετά το show για να θυμηθεί την εποχή που πρόσθεσε φωνητικά στο "Billion Dollar Babies" του Alice Cooper.

Διαβάστε Περισσότερα...

facebook_page_plugin