Pin It

Μπορεί να καθυστέρησε η κυκλοφορία του νέου δίσκου, αλλά τελικά είναι επίσημο ότι το Detroit Stories θα είναι διαθέσιμο στις 26 Φεβρουαρίου 2021.

Το Detroit Stories του οποίου την παραγωγή έχει αναλάβει ο Bob Ezrin θα κυκλοφορήσει απο την EarMUSIC στις παρακάτω εκδόσεις:

CD, CD+Bonus DVD "A Paranormal Evening with Alice Cooper At The Olympia Paris", Black Double Vinyl, Red Double Vinyl, Box Set.

Το live album "A Paranormal Evening with Alice Cooper At The Olympia Paris" κυκλοφόρησε το 2018 μόνο σε CD και LP, ενώ γνωρίζαμε ότι έχει επίσης βιντεοσκοπηθεί. Έφτασε λοιπόν η ώρα που θα το απολαύσουμε στις οθόνες μας.

Το Track listing του Detroit Stories είναι:

Track Listing
1. Rock 'n' Roll
2. Go Man Go
3. Our Love Will Change the World
4. Social Debris
5. $1000 High Heel Shoes
6. Hail Mary
7. Detroit City 2021
8. Drunk and in Love
9. Independence Dave
10. I Hate You
11. Wonderful World
12. Sister Anne
13. Hanging on by a Thread (Don't Give Up)
14. Shut up and Rock
15. East Side Story
Το Track listing του A Paranormal Evening with Alice Cooper At The Olympia Paris είναι: 
1. Intro
2. Brutal Planet
3. No More Mr Nice Guy
4. Under My Wheels
5. Department of Youth
6. Pain
7. Billion Dollar Babies
8. The World Needs Guts
9. Woman of Mass Distraction
10. Guitar Solo
11. Poison
12. Halo of Flies
13. Feed My Frankenstein
14. Cold Ethyl
15. Only Women Bleed
16. Paranoic Personality
17. Ballad of Dwight Fry
18. Killer / I Love the Dead
19. I'm Eighteen
20. School's Out
  your social media marketing partner